Vízisport

Az Adonyi Evezős és Vízisport Egyesület tagjaiként célul tűztük ki városunk vízi adottságait kihasználását. Megalakulásunk óta minden nyáron szombat délutánonként tartunk evezéseket a dunai RÉV és a gát között. A vízkedvelő kíváncsiskodók révén egyesületünk tagjainak száma már meghaladja a 30főt, akiknek nagy része rendszeresen látogatója a szombati evezéseknek.

Köszönhetően városunk több lakójának, számos felajánlás érkezett egyesületünk részére, beleértve mind anyagi, mind pedig evezési eszközöket is. Nagy segítséget jelent az adonyi képviselő testület tagjainak hozzájárulása, mely felajánlások segítségével a fenntartási költségeinken felül a kibővült „hajóflottánk”-at (4 kenu, 7 kajak) sikerült kiegészítenünk új evezőkkel, illetve a jövő évi túránkhoz szükséges kellékekkel.

Egyesületünk 2007. augusztus aug. 26-án bejegyzésre kerültünk a Fejér Megyei Bíróságon, elkészült a logónk is, illetve a honlapunk is elkészült, mely a www.adonyievezos.hu oldalon érhető el.
Az ősz beköszöntével befejezzük az evezést, de próbálunk közös programokat szervezni a hidegebb időszakban is, legyen szó szemétszedésről vagy korcsolyázásról.

Természetesen szívesen látunk minden kedves érdeklődőt és sportolni vágyót!

Elnök: Müller Márton

Telefon: +36 70 285 5694

Egyesületi adatok:

Adonyi Evezős és Vízisport Egyesület

Számlázási cím: 2457 Adony, Rákóczi út 28.

Levelezési cím: 2457 Adony, Táncsics Mihály u. 20.

Telephely: 2457 Adony, Rév 300/2 Hrsz. (Bárka vendégháznál, Duna-parton)

 

Comments are closed.