A Magyar Posta Zrt. tájékoztató napja

Nincs kategorizálva | A Magyar Posta Zrt. tájékoztató napja bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

1956 Ünnepi Megemlékezés

Rendezvény | 1956 Ünnepi Megemlékezés bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

BURSA HUNGARICA ÖSZTÖNDÍJPÁLYÁZAT 2018

“A” típusú pályázati kiírás

“B”típusú pályázati kiírás

Nincs kategorizálva | BURSA HUNGARICA ÖSZTÖNDÍJPÁLYÁZAT 2018 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Áramszünet!

 

 

 

tájékoztatók | Áramszünet! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

“Aktívan a tudásért”

tájékoztatók | “Aktívan a tudásért” bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Figyelem! Felnőttek Általános Iskolája Esti Tagozaton

Nincs kategorizálva | Figyelem! Felnőttek Általános Iskolája Esti Tagozaton bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

ingyenes család- és gyermekvédelmi tanácsadás

Nincs kategorizálva | ingyenes család- és gyermekvédelmi tanácsadás bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Költözik a Székesfehérvári Járási Hivatal

A Székesfehérvári Járási Hivatal Székesfehérvár,

Honvéd u.   számú épülete is bekerült a Kormányhivatal KEHOP épület energetikai felújítási projektjébe. A munkálatok mielőbbi megkezdése érdekében 2017.elejére ki kell üríteni az épületet.

A Járási Hivatal Hatósági Főosztály osztályai a munkálatok idejére más-más telephelyen látják el feladatukat

Székesfehérvári Járási Hivatal Hivatalvezető és titkárság

 1. július 3. napjától: Székesfehérvár, Hosszúsétatér 1.

Székesfehérvári Járási Hivatal Hatósági Főosztály

Építésügyi és Örökségvédelmi Osztály:

Június 19-től: Székesfehérvár, Várkörút 22-24. II. emelet.

Hatósági Osztály:

Június 26-tól: Székesfehérvár, Mátyás Király körút 6.

Gyámhivatal Osztály:

Július 3-tól: Székesfehérvár, Hosszúsétatér 1.

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy az ügyfélfogadás az alábbiak szerint szünetel:

Június 26-tól június 28-ig, július 3-tól július 5-ig.

 

A folyamatban lévő ügyeket a Fejér Megyei Kormányhivatal Székesfehérvári Járási Hivatala zavartalanul intézi, a hivatal az ügyfeleket a jövőben is tájékoztatni fogja a felújításokkal kapcsolatos változásokról.

Fejér Megyei Kormányhivatal

Üdvözlettel:

Szakonyi Balázs

kommunikációs referens

Fejér Megyei Kormányhivatal

Kormánymegbízotti Kabinet

Székesfehérvár, Szent István tér 9.

Telefon: (+36) 22/526-916

Mobil: (+36) 20/539-2237

E-mail: szakonyi.balazs@fejer.gov.hu

Honlap: www.kormanyhivatal.hu/hu/fejer

 

 

 

Nincs kategorizálva | Költözik a Székesfehérvári Járási Hivatal bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Fejér Megye területén található természetes fürdőhelyek és azok aktuális vízminősége 2017.évben

A természetes fürdővizekben való fürdés feltételeit és az engedélyezés rendjét a természetes fürdővizek minőségi követelményeiről, valamint a természetes fürdőhelyek kijelöléséről és üzemeltetéséről szóló 78/2008. (IV. Nike Air Max 95 damskie 3.) Kormányrendelet szabályozza. A területileg illetékes Járási Hivatal Népegészségügyi Osztálya a nyilvánosság számára lehetőséget biztosít a fenti rendelet végrehajtásában való részvételre – különösen a fürdővizek listájának megállapítására, felülvizsgálatára és frissítésére vonatkozóan – javaslatok, észrevételek és panaszok megtétele útján. air max 2017 goedkoop A Járási Hivatal Népegészségügyi Osztálya a nyilvánosság észrevételeinek, javaslatainak fogadását az alábbiakban közölt elérhetőségeken, illetve személyes konzultáció keretében biztosítja.

 • Air Max 1 Donna
 • Velencei-tavi természetes fürdőhelyek esetében: Székesfehérvári Járási Hivatal Hatósági Főosztály Népegészségügyi Osztály 8000 Székesfehérvár, Mátyás király krt. 13. nike tn requin Tel.: 06-22/511-720; 22/314-090. Dr. Varga Erika osztályvezető, járási tisztifőorvos Konkoly Szilvia közegészségügyi-járványügyi szakügyintéző e-mail cím: antsz.szfvar@kdr.antsz.hu A Dunaújvárosi Szalki-sziget természetes fürdőhely esetében: Dunaújvárosi Járási Hivatal Népegészségügyi Osztály 2400 Dunaújváros, Városháza tér 1.

 • Nike Air Max 90 Dames 2017
 • Tel.: 06-25/411-226 Dózsáné Dr. nike air max 2017 dames Sasvári Ildikó osztályvezető, járási tisztifőorvos Horváth Rita közegészségügyi-járványügyi szakügyintéző e-mail cím: antsz.dujvaros@kdr.antsz.hu   A járási népegészségügyi osztályok a Korm. ray ban pas cher rendelet 5. § (1) bek. new balance 530 homme prix alapján, a fürdőhelyek engedélyezése előtt, a fürdővíz kijelölési eljárás keretében – helyszíni szemle alkalmával – megvizsgálták a fürdőhelyek megfelelőségét.

 • LUNAREPIC FLYKNIT
 •   Magyarország területén az aktuális vízminőségi eredmények a következő címen tekinthetők meg: www.antsz.hu (lakossági tájékoztatás/közegészségügy/környezet-egészségügy/fürdővíz természetes fürdővíz minták aktuális minősítése)   A fürdővízminőség értékelése és a fürdővizek osztályozása az aktuális, és a három megelőző fürdési idény során elvégzett vizsgálatokon alapuló fürdővíz minőségi adatsor felhasználásával történik.

  Nincs kategorizálva | Fejér Megye területén található természetes fürdőhelyek és azok aktuális vízminősége 2017.évben bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

  Lakossági Tájékoztató a kutak vízjogi fennmaradási,jegyzői engedélyezési eljárásról

  A kutak vízjogi fennmaradási, jegyzői engedélyezési eljárása A hatályos jogi szabályozás – a vízgazdálkodásról szóló 1995.

 • NIKE CORTEZ
 • évi LVII. Teddy Bridgewater – Louisville Jerseys törvény, valamint a vízgazdálkodási hatósági jogkör gyakorlásáról szóló 72/1996. (V. 22.) Korm. asics outlet shop rendelet – alapján a vízjogi létesítési engedély nélkül megépített vízilétesítményekreaz ásott és fúrt kutakra vízjogi fennmaradási engedélyt kell kérni az építtetőnek. asics gel lyte 3 mujer azules A vízgazdálkodásról szóló 1995. évi LVII. törvény 29.§ (7) bekezdése alapjánaz építtető (tulajdonos) mentesül a vízgazdálkodási bírság fizetése alól abban az esetben, ha a 2016. air max 2017 wit június 4. Air Jordan 1 Uomo napját megelőzően engedély nélkül létesített kutakra legkésőbb 2018. december 31-ig fennmaradási engedélyt kér és az engedély megadásának feltételei fennállnak. Milyen engedély szükséges?   Abban az esetben, ha a vízkivételt biztosító vízilétesítmény vízjogi létesítési engedély nélkül került megépítésre vagy attól eltérően került megvalósításra, vízjogi fennmaradási engedélyt kell kérni.   A települési önkormányzat jegyzőjének engedélye szükségesa vízgazdálkodási hatósági jogkör gyakorlásáról szóló 72/1996. (V. 22.) Korm. rendelet24. § (1)bekezdése szerint az olyan kút létesítéséhez, üzemeltetéséhez, fennmaradásához és megszüntetéséhez, amely a következő feltételeket együttesen teljesíti: – a vízbázisok, a távlati vízbázisok, valamint az ivóvízellátást szolgáló vízilétesítmények védelméről szóló kormányrendelet szerint kijelölt, kijelölés alatt álló, illetve előzetesen lehatárolt belső, külső és hidrogeológiai védőidom, védőterület, valamint karszt- vagy rétegvízkészlet igénybevétele, érintése nélkül, és 500 m3/év vízigénybevétellel kizárólag talajvízkészlet vagy parti szűrésű vízkészlet felhasználásával üzemel, – épülettel vagy annak építésére jogosító hatósági határozattal, egyszerű bejelentéssel rendelkező ingatlanon van, és magánszemélyek részéről a házi ivóvízigény és a háztartási igények kielégítését szolgálja, és – nem gazdasági célú vízigény.   Minden egyéb vízilétesítmény esetébena Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság dönt az engedélyről.   A kút jegyzői engedélyezésének feltételei: – a kitermelt víz használata során keletkező szennyvíznek a környezetet nem veszélyeztető módon való elhelyezése, – a vizek hasznosítását, védelmét és kártételeinek elhárítását szolgáló tevékenységekre és létesítményekre vonatkozó általános szabályokról szóló kormányrendelet szerinti követelmények maradéktalan teljesítése, – a fúrt kút fennmaradásának engedélyezése esetén – az illetékes vízügyi hatóságnak szakértőként történő bevonásával – annak megállapítása, hogy a kút nem veszélyezteti a vízkészletek védelméhez fűződő érdekeket. Az engedélyezési eljárás ügymenete: – A vízjogi fennmaradási engedélyre vonatkozó kérelem nyomtatványtaz építtetőnek (tulajdonosnak) kellbenyújtania.   A kérelemhez mellékelni kell: – a felszín alatti vízkészletekbe történő beavatkozás és a vízkútfúrás szakmai követelményeiről szóló 101/2007. (XII.23.) KvVM rendelet 3. melléklet szerinti adatlapot

  • amennyiben rendelkezésre áll:
   • fúrt kutak esetén a fúrási napi jelentést,
   • a létesítmény műszaki átadás-átvételére vonatkozó jegyzőkönyvet,
   • a vízhasználat gyakorlására vonatkozó adatokat (pl. az igényelt, ill. engedélyezett víz minőségét) kell csatolni.

  A tényleges megvalósulási állapotot tartalmazó egyszerű, legalább A/4 méretű,akár a kérelmező által elkészített tervet

  • eljárási illeték: 5.000 Ft illetékbélyeg

    Az engedélyezési eljárás dokumentációja letölthető a www.adony.hu oldalról. Amennyiben az engedély nélkül megvalósított vízkivételt biztosító vízilétesítmény vízgazdálkodási, környezet- vagy természetvédelmi szempontból káros (pl. a kút kialakítása nem megfelelő) és ez átalakítással sem szüntethető meg, a fennmaradási engedély kiadására irányuló kérelmet el kell utasítani és emellett az építtetőt a létesítmény megszüntetésére (elbontására) kell kötelezni a 72/1996. Gel Lyte Pas Cher (V.22.) Korm. rend. fjällräven kånken mini 16.§ (1) bekezdése alapján.

 • NIKE ROSHE TWO
 •   Fontos! A kútra az ingatlan tulajdonosának az üzemeltetési/fennmaradási engedélyt akkor is meg kell szereznie, ha úgy nyilatkozik, hogy a kutat nem használja (ez alól a kút lefedése sem jelent kivételt).

  jegyzői tájékoztatás | Lakossági Tájékoztató a kutak vízjogi fennmaradási,jegyzői engedélyezési eljárásról bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva