Koronavírus tájékoztatók

Az Autisták Országos Szövetségének tájékoztatása: www.aosz.hu/koronavirus

 

Magyar Közlöny

kormányrendeletek a koronavírussal kapcsolatban:

 

 

 

 

 

 

Az önkormányzat tájékoztatásai:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Felhívás a településen élő, 70. életévüket betöltött lakosok segítésével kapcsolatban: az E-önkormányzat portálon (https://ohp-20.asp.lgov.hu/szolgaltatasok) a Segítségre szoruló idős bejelentése” űrlap használatával érintetteken kívül családtagok, ismerősök, akár szomszédok is jelezhetik az önkormányzat felé azt, ha egy idős embernek segítségre van szüksége.

 

Tájékoztatás az eddig tett intézkedésekről a járvány terjedésének csökkentése érdekében

 

 

Általános tájékoztató- kérdések és válaszok az új koronavírusról 

Biztonságos online ügyintézés

A magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében elrendelt veszélyhelyzetre tekintettel az alábbiakban tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot a személyes megjelenést nem igénylő elektronikus ügyintézés lehetőségérő:

Az E-önkormányzat portál (Portál) az ügyfelek számára biztosít elektronikus ügyintézési szolgáltatásokat.

Személyes megjelenés, postai sorban állás nélkül küldhetik be kérelmeiket, bevallásaikat, ellenőrizhetik adószámla kivonatukat, feldolgozott bevallásaikat megtekinthetik és ingyenesen fizethetnek bankkártyával adót, díjat, illetékeket a kiválasztott önkormányzatnál.

A Portál használata külön regisztrációt nem igényel. Első bejelentkezéskor a KAÜ-azonosítás (ügyfélkapus regisztráció, e-személyi igazolvány, telefonos azonosítás) és az Általános Szolgáltatási Feltételek (ÁSZF) elfogadása után használható.

Az egyes funkciók használatáról a Tájékoztató a portálról menüben részletes leírás olvasható.

Comments are closed.